У мережі з’явилися шпигунські фото нового Peugeot 308

Абсолютно новий Peugeot 308 потрапив в об’єктиви камер під час дорожніх тестів.

Ця модель скоріше за все буде поставлятися на американський ринок, хоча все може змінитися.
Французький бренд вивів на випробування п’ятидверний хетчбек. Швидше за все, планується створити більш практичний універсал, який буде конкурувати з версіями з довгим дахом трьох основних німецьких автомобілів – Golf, Octavia, A3. Перероблений з нуля, 308 також отримає нову основу за рахунок переходу на платформу EMP2, що має принести дивіденди з точки зору доступного місця для пасажирів і вантажу.

Ентузіасти будуть раді почути, що варіант Peugeot Sport Engineered, за чутками, очолить модельний ряд як повнопривідний хот-хетч з потужністю приблизно 300 к.с.

Судячи з останніх автомобілів Peugeot, дизайн повинен бути досить захоплюючим, і хоча цей прототип повністю замаскований, ви можете сказати, що у нього є остаточний кузов і фари. До речі, на цьому наборі шпигунських знімків видно світлодіодні денні ходові вогні, що тягнуться вниз по передньому бамперу, а також частина основних фар. Фронтальна камера, встановлена ​​в центрі решітки радіатора, передбачає, що планується напівавтономна система водіння, і є велика ймовірність, що назва моделі буде вказано на нижній частині капота як натяк на минуле.

Читайте також: Найдешевший Renault в Україні: у скільки обійдеться вживаний Sandero

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти