У мережі з’явилися зображення нового Nissan Frontier 2021 року

Пікап Nissan Navara, на деяких авторинках відомий як Frontier і NP300, оновився. Перші знімки рестайлінгової моделі виклав портал «Formacar.com».

Профіль пікапа залишився без змін: за формою кабіни можна помітити, що це саме рестайлінг, а не зміна покоління. На кормі підретушували бампер і борт кузова, змінився малюнок ліхтарів.

Радіаторна решітка тепер зроблена в стилі американських пікапів. Масивне обрамлення, судячи з фото, в залежності від комплектації буде матовим чорним або хромованим. У фарах з’явилися по 4 світлодіодні лінзи.

У США основним агрегатом Nissan Frontier залишиться представлена ​​раніше в 2020-м 3,8-літрова бензинова атмосферна «шістка» потужністю 310 кінських сил. Вона сполучена з новою 9-ступінчастою АКПП, яка прийшла на зміну колишньої 5-ступінчастої АКПП. На інших ринках буде доступний також дизельний агрегат, який на Navara / Frontier видає 190 кінських сил.

Пікап Nissan Navara нинішнього, 3-го покоління, був представлений в 2014-му. Пізніше до нього приєдналися соплатформенник Renault Alaskan і Mercedes-Benz X-класу. Останній виявився провальним і, незважаючи на той факт, що з’явився з трійці останнім, ще минулої весни був знятий з виробництва.

На українському ринку придбати Nissan Navara можна за 1,2 млн гривень.

Читайте також: Українці розробили авто з причепом, що вміє плавати: характеристики і фото

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти