У мережі показали перші зображення кросовера Lotus Lambda

Компанія Lotus планує випустити автомобіль в сегменті SUV, кросовер отримає назву Lambda і складе конкуренцію Aston Martin DBX. Преміальний паркетник британської марки вийде на ринок в 2022 році, а зараз прототип майбутньої новинки проходить дорожні випробування.

Поки офіційних фотографій Lambda немає, проте незалежні дизайнери порталу motor.es вже представили, як може виглядати перший кросовер Lotus.

Про найменування майбутнього кросовера стало відомо кілька тижнів тому, коли британський автовиробник зареєстрував торгову назву Lotus Lambda. Цікаво, що новинка буде виділятися з актуального модельного ряду не тільки типом кузова, але і назвою, адже всі нинішні автомобілі Lotus починаються на букву «E» – Elise, Exige, Evora і Evija.

Судячи з рендеру, Lotus Lambda отримає купеподібний п’ятидверний кузов, порівняно високий дорожній просвіт і пластиковий обвіс по периметру кузова. При цьому передня частина кузова візуально нагадує моделі іншої британської марки – Jaguar. Головна оптика кросовера «обрамляє» з боків кришку капота, а в бампері є кілька повітрязабірників. За боковинам помітні виштамповки, а корма чіпляє погляд круглими ліхтарями.

Передбачається, що кросовер Lambda оснастять бензиновим двигуном з 48-вольтним «електродовіском», потужність такої установки складе близько 400 кінських сил. Крім цього, ймовірно, запропонують і гібрид, що підключається, віддача установки якого складе 500 кінських сил. За попередніми даними, в гамму Lotus Lambda увійдуть повністю електричні варіанти.

Читайте також: У мережі показали перші зображення кросовера Kia Rio X

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти