У мережі з’явилися зображення спортивної версії Renault Duster

Видання «Колеса» розробило рендерне зображення потужної спортивної модифікації кроссовера Renault Duster.

На думку розробників представлених рендерів, Renault Duster, незважаючи на те, що не має спортивних версій, має м’язисті обриси кузова і певні задатки в зовнішності.

Щоб уявити більш спортивний варіант утилітарної машини, дизайнери зменшили дорожній просвіт кросовера і встановили спереду більш масивний бампер з габаритними повітрозабірниками.

Також модернізованому кросоверу дісталася інша решітка радіатора і повністю світлодіодні фари. У бічній частині Renault Duster з’явилися більш широкі накладки на пороги, а в бічних дзеркалах встановили повторювачі поворотів.

Задній частині кросовера дісталися нові світлодіодні ліхтарі, новий бампер з дифузором і двома вбудованими патрубками вихлопної системи. Завершують образ спортивної версії кросовера інші колісні диски з низькопрофільною гумою.

В оснащенні бюджетного Renault Duster знаходиться 1,6-літровий бензиновий мотор потужністю 114 к.с. або 143-сильний 2,0-літровий агрегат. Але для спортивної версії виробник міг би запропонувати і силовий агрегат від хетчбека Clio R.S. Мова йде про 1,6-літровий турбо-двигун, який видає 200 або 220 к.с. в залежності від версії.

Читайте також: Український дизайнер створив модний американський пікап зі старої Волги

Джерело httptarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти