У мережу потрапили перші фотографії нової Toyota Tundra

Toyota Tundra – один з найбільш довгоживучих автомобілів на ринку США: нинішнє покоління моделі надійшло в продаж ще 13 років тому, в 2007 році.

Найближчим часом виробник збирається представити нову Tundra – її зображення вперше потрапили в інтернет. Пікап був сфотографований, судячи з усього, під час закритої презентації для дилерів.

Поки є тільки кілька фрагментарних знімків низької якості, які не дозволяють скласти про дизайн новинки повного враження. Однак навіть в такому вигляді зрозуміло, що візуально наступна Tundra не матиме нічого спільного з попередником.

Фото елементів передньої частини свідчить про те, що пікап отримає максимально брутальний зовнішній вигляд. Решітка великих розмірів нагадує недавно оновлений Hilux, хоча автомобілі не перетинаються по ринках збуту. Також увагу привертає фара незвичайної форми з T-подібним ходовим вогнем.

На інших знімках можна помітити задні ліхтарі C-подібної конфігурації.

Відомості про технічну сторону наступної Tundra поки носять статус чуток. Передбачається, що пікап побудують на новій рамный платформі F1, в якій інженери передбачать широкі можливості по електрифікації. При цьому в базовій версії автомобіль позбудеться легендарного 5,7-літрового V8 – його місце займе твін-турбо V6.

В даний час неясно, чи буде ця силова установка виключно гібридної, або ж Toyota запропонує таку версію в якості опції.

Читайте також: Не дайте себе обдурити: водіям розповіли, як визначити справжній пробіг авто

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти