У мережі з’явилися перші знімки салону нового Hyundai IONIQ 5

Компанія Hyundai майже готова до того, щоб представити свою нову модель IONIQ 5. Це повинно відбутися на початку 2021-го. Тим часом Thekoreancarblog опублікував порцію свіжих знімків моделі, які проливають світло на те, чого варто очікувати від новинки.

Так, на нових фото набагато краще показані деталі зовнішнього вигляду машини. Також вперше з’явився знімок салону Hyundai IONIQ 5.

IONIQ 5 буде побудований на новій платформі E-MGP. В авто будуть задіяні новітні технології автономного водіння.

Якщо подивитися на салон новинки, то перше, що кидається в очі – це великий екран. Швидше за все, він буде поділений на 2 частини. Одна з них буде виконувати функції системи мультимедіа, а інша – цифрової панелі приладів. Щось подібне є в новій Hyundai Elantra.

Також можна помітити, що на сенсорній панелі є щось схоже на Smart Cruise Control. Судячи по відображенню дороги на доданому екрані над лобовим склом можна зробити висновок, що на моделі тестується система автономного водіння. Дисплей системи мультимедіа знаходиться в режимі навігації і також розділений на дві частини. На лівій частині видно карту, на правій – дані про найближчий поворот. Крім цього, справа також можна побачити додаткову інформацію таку, як швидкість.

У прагненні стати одним з провідних виробників електричних авто в світі компанія Hyundai заявила про запуск спеціального бренду лінійки BEV IONIQ. В рамках даного проекту розробник з Південної Кореї випустить ряд електричних машин, включаючи IONIQ 5 – середньорозмірний кросовер (на початку наступного року), седан IONIQ 6. За ними піде IONIQ 7.

Читайте також: Subaru розкрила терміни виходу свого першого електрокросовера

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти