У мережі показали новий дешевий електричний седан Renault: фото

З бази Міністерства промисловості і інформатизації Китаю в мережу витекли фото нового електричного седана від Renault. Автомобіль іменується Yi Ezoom, він буде випускатися в Китаї і продаватися там же, на місцевому ринку.

Власне, новинку розробила не Рено, а підприємство JMEV – це китайська компанія, половина акцій яких належить французькому концерну. Однак незважаючи на те, що це строго китайський автомобіль, він може з’явитися і в Україні – не офіційно, за допомогою сірих дилерів (останні активно завозять електрокари з КНР на вітчизняний ринок).

Yi Ezoom примітний формами кузова, що обтікають, але і не тільки – у нього також футуристичний вигляд з вузькою кутовою оптикою, втопленними в дверні панелі ручками (як, наприклад, у нового Mercedes S-Class W223), високо посаженими корпусами бічних дзеркал, а також панорамний скляний дах.

Габарити нового електромобіля на рівні компактних седанів С-класу – довжина становить 4,68 м, ширина – 1,8 м, а висота – 1,48 м. Розмір колісної бази – 2,75 м.

З характеристик відома лише потужність мотора – вона становить 110 кВт (150 сил). Що стосується запасу ходу, можна очікувати показник на рівні 300-400 км.

Ймовірно, продажі Yi Ezoom почнуться вже найближчим часом.

Читайте також: В Україну хлинули дешеві електромобілі Renault з Китаю

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти