У мережі з’явилися шпигунські фото нової Skoda Fabia

Видання Auto Express стало володарем інтригуючих кадрів Skoda Fabia, де новинку можна нарешті побачити без камуфляжу.

Аналіз знімків показав, що автомобіль став володарем елементів концепт-кара Skoda Vision RS, який ми могли бачити в 2018 році. Передня частина новинки має певні подібності з іншими чеськими автомобілями, серед яких можна виділити модель Octavia. Невелику наводку фахівцям дали значні колісні диски і широкі бічні «спідниці» – є припущення, що на знімках відображена саме спортивна модифікація Monte Carlo.

Нова Skoda Fabia стала четвертим поколінням Fabia, і від попередників буде відрізнятися збільшеними розмірами і більш просторим салоном. Архітектурою послужить вже відома MQB-A0, яка добре зарекомендувала себе в таких моделях, як Volkswagen Polo, Seat Ibiza і Audi A1.

Fabia не зможе похвалитися дизельними двигунами, так як вони не відповідають нормам за кількістю шкідливих викидів. Зате двигуни будуть складатися з трьохциліндрових «атмосферників» і турбомоторів, які будуть поєднуватися або з МКПП, або з роботизованою трансмісією. Модель буде представлена як в кузові хетчбек, так і універсал.
На нову Skoda Fabia можна буде помилуватися вже цієї осені. Раніше Томас Шефер, новий глава марки, підтвердив випуск компактної моделі.

Читайте також: У США виявили покинуту колекцію автомобілів

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти