Дитячий пеленальний столик-комод: корисна річ чи зайвий предмет у домі?

Молодим батькам виробники пропонують величезну кількість різноманітних товарів для дітей від народження до підліткового віку. Матусі та татусю важко розібратися, що з цього дійсно потрібно, а без чого можна обійтись. Чи варто витрачати кошти на новомодні пристрої, аксесуари та подібне?

Досить багато виробів насправді допомагають батькам у догляді за дитинкою. Так, сучасні меблі для малюків стануть у пригоді з першого дня народження та протягом кількох років. Наприклад, дуже корисними у повсякденні вважаються дитячі комоди-пеленатори, які мають велику кількість плюсів. Ці дитячі меблі — чудова альтернатива морально застарілим столикам для сповивання.

Що таке пеленальний комод та в чому його особливість

Це меблі, які використовують для комфортного сповивання малюка та гігієнічного зберігання дитячих речей:

  • одягу;
  • пелюшок;
  • косметики для догляду за шкірою дитини;
  • іграшок;
  • аксесуарів та іншого.

Але важливо вибрати дійсно якісний пеленатор. Тоді ці меблі будуть комфортними, прослужать довгий час та стануть у пригоді навіть тоді, коли малюк підросте. Шухляди можна використовувати для зберігання різних речей. А поверхню для сповивання — під будь-які інші цілі. Зверніть увагу на товари інтернет-магазину Avtokrisla.com. Тут пропонують вибір меблів для дітей.

Чим пеленальний комод відрізняється від столика для сповивання

Різниця між цими меблями не тільки візуальна. Функціональність сучасного пеленатора та вжиті виробниками заходи безпеки для дитини під час сповивання є головними відмінностями. Пеленальний столик-комод має захисні борти з дерева, які не дозволять малюку впасти під час процедури.

Різні моделі тумб з поверхнею для сповивання мають від двох висувних шухляд. Деякі моделі додатково мають полички за дерцятами. Батькам пропонують вибирати розмір пеленатора, зважаючи на габарити кімнати, особливості її геометрії, кількість речей, які планують зберігати у комоді.

Дизайн меблів відіграє не останню роль під час вибору між сучасним пеленальним комодом та звичайним столиком для сповивання. Перший варіант, безумовно, виграє по цьому пункту. І, якщо брати до уваги, що цей комод буде використовуватися не один рік, питання зовнішнього вигляду меблів має велике значення.

Але ж функціональність теж дуже важлива. Тут тумба-пеленатор впевнено обходить звичайний столик, який стане зайвим вже через кілька місяців. Можна впевненно сказати, що купівля пеленального комода — це корисне придбання.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти