Англійська мова для дорослих: легко та цікаво

Знання англійської мови відкриває для людини широкі горизонти у професійній сфері, а також дозволяє комфортно подорожувати світом, навчатися, заводити нові знайомства. Англійська є мовою міжнародного спілкування, тому її вивчення корисне в будь-якому віці.

Якщо вас цікавить англійська для дорослих, ласкаво просимо до онлайн-школи JustSchool, де ви зможете почати розмовляти на іноземній мові вже з перших занять.

JustSchool – комфортне вивчення англійської для дорослих

Заняття проходять на інтерактивній онлайн-платформі в індивідуальному та груповому форматі, тому вивчати іноземну мову можна у будь-якій точці світу, де є підключення до інтернету. Можливість навчатися онлайн дуже зручна для дорослих, адже такий формат дозволятиме поєднувати курси англійської з роботою, домашнім побутом та іншими справами. Достатньо виділити кілька годин на день для свого навчання, і вже скоро ви зможете впевнено заговорити англійською. Індивідуальний формат цікавий для тих, хто бажає отримати максимальну увагу викладача під час занять, а групповий – сподобається тим, хто любить спілкування і бажає знайти друзів за спільними інтересами.

Заняття проходять у цікавому форматі, де учень паралельно освоює лексику, граматику, навчається правильній вимові та побудові речень. На уроках розглядаються життєві ситуації, щоб у подальшому людина змогла навчитися застосовувати мову в реальних обставинах.

Чому саме JustSchool?

  • Професійні викладачі, зокрема носії мови.
  • Передові навчальні програми, що дозволяють швидко та комфортно опанувати мову.
  • Персоналізований підхід до кожного учня.
  • Можливість розпочати навчання на будь-якому рівні знання мови.
  • Доступ до цікавого навчального контенту та постійна підтримка.
  • Перший урок англійської – безкоштовно!
  • Демократичні ціни на навчання.

Викладачі онлайн-школи мають профільну вищу освіту у сфері педагогіки чи лінгвістики, а також володіють міжнародними сертифікатами CELTA, DELTA або TEFL. Усі вони мають великий досвід викладацької діяльності, досконало володіють англійською мовою та знають, як передавати ці знання учням.

Якщо ви готові записатися на курси англійської мови для дорослих, заповніть електронну форму на сайті або зателефонуйте за вказаним номером телефону. Менеджер онлайн-школи відповість на всі питання, що вас цікавлять, і розповість, як потрапити на перший безкоштовний урок.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти