Компактний електромобіль Weltmeister EX5 – комфорт, швидкість, максимальна безпека

Weltmeister – порівняно новий бренд раціональних, потужних та стильних автомобілів, здатних подарувати круті незабутні емоції. В порівнянні з аналогами на ринку електромобіль Weltmeister EX5 належить до переліку найбільш збалансованих та найоптимальніших електричних кросоверів.

Поїздки в автомобілі – це максимальна безпека. Сталева високоміцна конструкція підводного класу перевірена багатоступеневими випробуваннями та краш-тестами. Авто відповідає міжнародним нормам та має п’ятизірковий сертифікат безпеки C-NCAP. В будь-якій непередбачуваній ситуації на дорозі повну безпеку водію і пасажирам забезпечують 8 подушок безпеки. Для кріплення дитячого крісла передбачена система Isofix, що дозволяє безпечно подорожувати з маленькими пасажирами.

Характеристики енергоефективності

WM ЕХ5 – повністю електрична модель, яка виробником позиціонується як середньорозмірний SUV-автомобіль класу «А». Важливою перевагою автівки є доступна ціна при відмінних експлуатаційних характеристиках:

  • потужність двигуна – 218 к. с./160 kW;
  • час зарядки – 8,4 год у режимі заряджання «повільним» струмом;
  • розгін – до 100 км/год всього за 8,5 секунд;
  • максимальна швидкість – 150 км/год;
  • крутий момент – 225 Нм.

Поставляється електромобіль у двох варіантах – батарея ємністю 52,5 кВт/год на одному заряді дозволяє проїхати до 400 км, акумулятор на 69 кВт/год до 520 км збільшує запас ходу.

Почувайся безпечно та зручно в Weltmeister EX5

Продуманий до найменших деталей сучасний дизайн з першого погляду приваблює своїм зовнішнім виглядом. Лаконічні лінії та компактні форми гармонічно підкреслюють потужність та силу автівки.

Сучасний електрокар Weltmeister EX5 – це:

  • поїздки без меж. Потужний електродвигун, високий позашляховий кліренс надають електромобілю неймовірної маневреності та дозволяють долати бездоріжжя та легко підкоряти вершини. Навіть у воді автівки не глохнуть;
  • комфорт як у бізнес-класі. Салон надає відчуття комфорту і затишку. Зручність забезпечує опція «мультикермо», яка в своєму класі вважається однією з кращих. Недоліки бездоріжжя і не завжди якісних доріг усуває незалежна м’яка підвіска;
  • новітній високотехнологічний автопілот. В WM ЕХ5 задіяна система автопілотування Living Pilot, яка дозволяє автоматично зупинятися і набирати швидкість, утримувати смугу, забезпечує допомогу при паркуванні та екстрену зупинку при загрозі аварійної ситуації. Навіть в щільному потоці автомобілів автопілот здатний самостійно вести машину;
  • економічна оптика Full LED. Яскравість освітлення дозволяє вночі почуватися на дорозі як вдень. Ступінь безпеки значно підвищують задні суцільні габарити. Завдяки новій технології оптика в мінімальній кількості використовує заряд автомобіля;
  • сенсорний дисплей. В режимі реального часу водій отримує розгорнуту інформацію про навігацію, зовнішні показники та стан автівки. На консолі зібрано все керування електрокаром, включаючи режими їзди, екранні функції, управління музикою, кондиціонером та іншими параметрами.

Уже перша поїздка надає водієві відчуття давно знайомого місця за кермом. WM ЕХ5 – це вибір тих, для кого першочергово важлива власна безпека під час поїздок автомобілем. Хочеш відчути стрімкі емоції та отримати заряд драйву? Тоді варто саме зараз записатися на тест-драйв Weltmeister EX5 та на власному досвіді переконатись наскільки потужний, маневрений, комфортний та безпечний на дорозі електрокар.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти