Baseus випустила новий тримач для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою для автомобілів

Компанія Baseus продовжує випускати на ринок свої універсальні тримачі з бездротовим заряджанням. Нова модель не стала винятком і вийшла такою ж ідеальною. Пристрій має максимальну потужність 15 Вт і може продовжувати працювати навіть у разі припинення живлення. Тримач має захоплення з боків і знизу, тому безпека смартфона гарантована на 100%. Краще зчеплення забезпечує сенсор, який автоматично затискає телефон, коли ви приближаєте його до пристрою.

Baseus — бренд, який розвивається дуже стрімко, і нова модель об’єднує в собі як тримач, так і зарядку, що, погодьтесь, дуже зручно. Номер моделі тримача для мобільних телефонів і бездротового заряджання Baseus — BS-CM020. Для зручного управління з боку тримача є кнопки, які відповідають за незалежне регулювання бездротового заряджання, а також для перемикання світла. Пристрій буде реагувати навіть в ті моменти, коли живлення перестане подаватися. Тримач для мобільних телефонів Baseus може з’єднуватися зі смартфонами діагоналлю від 5,4 до 7,2 дюйма. Також він має роз’єм USB-C, який розвиває потужність зарядки до 20 Вт.

Бездротовий тримач для мобільних телефонів з бездротовим заряджанням Baseus Wireless Charging Mobile Phone Holder зараз продається на платформі електронної комерції Tmall. Його орієнтовна вартість становить 33 долари. Купити тримач для телефона в машину на нашому ринку наразі неможливо. У Baseus поки не оголошують терміни появи цього продукту на ринках Європи, але якщо дуже постаратися, ми впевнені, що ви зможете знайти його для себе або замовити через баєрів з Китаю.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти