Шпигунські фото нової Skoda Superb: що відомо про нове авто?

Останній рейсталінг Skoda Superb відбувся у 2019 році. Тому прихильники бренду з нетерпінням очікують на дебют нової моделі, презентація якої запланована виробником у другій половині 2023 року.

Зовсім нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фото нової Skoda Superb, зроблені під час випробувань в Європі. Щоб не розкривати усі таємниці дизайну завчасно, прототип серійної моделі «одягнули» в пістрявий чорно-білий камуфляж.

Проте, деякі зміни та покращення  Superb вдалося роздивитися і крізь камуфляжне маскування.

То що ж наразі відомо про нову модель?

З огляду на прототипи, які вдалося роздивитися на фото з випробувань, авто випускатиметься в двох варіантах кузова – універсал та ліфтбек. 

У зовнішньому вигляді ліфтбека основні зміни торкнулися передньої частини авто. Яскраво виражена, восьмикутна решітка радіатора стала більшого розміру. Також, на фото простежуються вузькі, різко окреслені фари і збільшені вертикальні кутові вентиляційні отвори. Що стосується задньої частини автівки, то помітно,  що лінзи стали тоншими, а під захисним камуфляжем можна розгледіти контури денних ходових вогнів.

В кузові універсал квадратні ліхтарі також виглядають збільшеними. На зовнішніх краях нижньої панелі розташовані повітряні завіси та центральний впускний отвір, розділений горизонтально вузькою смугою. 

Також, на шпигунських фото вдалося мимохідь зазирнути всередину та помітити великий екран та цифрову панель приладів. Вигляд універсалу у профіль демонструє витонченість та навіть деяку елегантність, а скошена стійка додає додаткової естетики. Колеса прототипу виконані у чорному кольорі з спицями V-подібного вигляду. З огляду на великі бокові вікна та розміри автомобіля, всередині він обіцяє багато простору та комфорту для водія і пасажирів.

Також, з інсайдерських джерел відомо, що нова Skoda Superb буде оснащена оновленою версією платформи Volkswagen MQB. Поки нова Skoda Superb ще не вийшла, можете переглянути нові авто на українському сервісі продажу авто mymycars.com/new-cars.

Наразі відомо, що поряд з традиційними для моделі варіантами двигунів, очікується й поява гібридної версії. Також, є інформація, що в оновленій моделі на покупців очікуватимуть ціла низка прогресивних систем допомоги водієві та інших інноваційних опцій.

Остаточні терміни дебюту новинки наразі залишаються невідомими. Проте, активна тизерна кампанія виробника дає підставу сподіватися, що прем’єра відбудеться вже в найближчому майбутньому.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти