Морозні ранки без проблем: в мережі АЗК UPG стартував продаж сезонного EURO DIESEL до мінус 17°C

Українські водії, які мають дизельні машини слідкують за температурою повітря не лише для того, щоб вчасно перевзути свою ластівку, але і для того, щоб вчасно розпочати заправлятись сезонним дизельним пальним.

Адже вони знають, що використовувати літнє дизельне пальне за мінусових температур заборонено, оскільки це може призвести до забивання паливної системи й дорогого ремонту.

Дизельне пальне, яке продається в літній сезон може використовуватись лише до – 5 °C, але вже навіть за такої температури навколишнього середовища воно починає каламутніти, а при – 10 °C вже застигає, забиваючи паливну систему.

Тому дуже важливо не забути про те, що ви власник автомобіля, який їздить на дизельному пальному та вчасно підготувати свій автомобіль до холодного сезону. 

З настанням холодної погоди, водії дизельних автомобілів переймаються, чи буде на українських АЗК сезонне та зимове дизельне пальне, адже через війну, країни постачальники пального змінилися. Минулого року всі взагалі боялись, що буде дефіцит. 

Але для переймання немає причин, адже вже зараз на АЗК національної мережі UPG розпочався продаж стійкого до низьких температур EURO DIESEL, який компанія імпортувала з Близького Сходу, а саме із Оману. Їм можна заправлятися до температури навколишнього середовища – 17°C.

Автозаправні комплекси мережі UPG є майже у всіх куточках нашої країни, тому ви точно не залишитесь без сезонного дизельного пального.

Крім того, мережа UPG також анонсує поставки зимового дизелю та «Арктики», які найкраще використовувати у максимально холодні періоди зими.

Це пальне буде доступним та безперебійно поставлятиметься завдяки логістичному ресурсу компанії. Це включає власний термінал у Європі для зберігання та перевалки пального, а також автопарк бензовозів, що є найбільшим в Україні.

Українським водіям варто знати, що компанія UPG дуже цінує своїх клієнтів, тому пропонує їм лише якісне пальне.

У EURO DIESEL від UPG з вмістом сірки на рівні 3,6, а також високим цетановим числом, яке може досягати показників вище 56 (залежно від партії), ви отримуєте продукт, що відповідає європейським стандартам якості.

Заправляючись цим пальним, ви подбаєте не лише про справність вашого автомобіля, а й про екологію, оскільки EURO DIESEL відповідає найжорсткішим екологічним стандартам Євро-5.

Крім того, компанія UPG, завжди дбаючи про своїх клієнтів, пропонує стабільну цінову політику, надаючи одні з найлояльніших цін на ринку АЗК. Тому заправка вашого авто пальним високої якості – це вигода для двигуна, оточуючого довкілля та вашого гаманця.

В компанії зазначають:  «Перші прохолодні ранки відчутно бадьорять, тож щоб наші клієнти не мали клопотів зі своїми авто, розпочинаємо продаж сезонно EURO DIESEL. Дбаємо, щоб кожен український водій почувався готовим до зими і завжди вирушав у дорогу впевнено.

Пальне, яке сьогодні надійшло в продаж, відповідає високим технічним характеристикам. Переваги очевидні: заправляючись якісним сезонним дизелем, ви піклуєтеся про своє авто, адже оберігаєте його паливну систему, забезпечуєте стабільну та безпечну експлуатацію двигуна взимку,  піклуєтеся про екологію. Продовжуємо працювати, нарощуючи поставки», — розповіла маркетинг-директорка мережі Надія Гануліч-Манукян.

Завжди обирайте АЗК великих мереж, де ви гарантовано отримаєте якісне пальне та обслуговування. А двигун вашої зозульки буде вам за це вдячний.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти