FixIQ Pro: надійна CRM для автосервісу та транспортного бізнесу в Україні

У вас є власний автосервіс? Компанія FixIQ Pro пропонує вам зручний інструмент для організації роботи вашого бізнесу і структурування усіх робочих процесів. Наша багатофункціональна CRM для автосервісу дозволяє об’єднати всі складові успішного ведення бізнесу в єдину зручну систему.

Що таке FixIQ Pro?

Система FixIQ – це сучасне програмне забезпечення, яке створено для зручного ведення транспортного бізнесу. Вона ідеально підійде для оцифровування автосервісу, шиномонтажу, мийки, детейлінг-центру в Україні. FixIQ інтегрує та автоматизує всі робочі процеси, забезпечує швидкий доступ до всіх необхідних даних. Программа полегшує роботу керівництва, менеджерів та майстрів автосервісу. Вагомий плюс системи – легкість та зручність користування. Для роботи з нею не потрібно проходити складне і тривале навчання, оскільки CRM має інтерфейс з інтуітивним управлінням.

Функціонал FixIQ включає в себе:

  • Автоматизацію обробки замовлень.
  • Проведення та контроль фінансових операцій.
  • Організацію максимально зручної взаємодії з клієнтами сервісу.
  • Оптимізацію документообігу.
  • Зручні мобільні додатки для керівництва та працівників автосервісу.

Користування CRM-платформою FixIQ Pro дозволить зробити робочі процеси максимально прозорими. У системі можна переглядати історію замовлень від клієнтів, оплати послуг, статус викононих робіт, документацію. Це дозволяє оптимізувати роботу автосервіса, прискорити обробку заявок, контролювати виконання робіт персоналом та посилити його ефективність.

FixIQ Pro допомагає заробляти більше та ставати кращими у своїй справі

Крім базових інструментів для роботи автосервісу платформа наділена аналітичними можливостями, які допомагають нашим клієнтам заробляти на 30% більше прибутку без додаткових витрат.

Платформа включає в себе інтелектуальний помічник, який здійснює підбір оптимальних рішень для конкретних задач, знижуючи ризик виникнення простоїв і накладок у роботі. Це дозволяє використовувати потенціал автосервісу на 100%, якісно обробляти більше замовлень.

Також компанія FixIQ сприяє розвитку автобізнесу своїх клієнтів, розміщаючи дані автосервісу у клієнтському додатку та на офіційному сайті.

Як скористатися платформою FixIQ?

Якщо ви хочете організувати роботу CRM-системи FixIQ у вашій компанії, звертайтесь до наших менеджерів по телефону або створюйте онлайн-запит на сайті. Наші експерти розкажуть про усі нюанси роботи платформи та адаптують її під ваш бізнес.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти