Що треба знати перед придбанням штатних магнітол та чому магнітоли BACAR – оптимальний вибір

Будь-яка магнітола – це серце звукової системи авто. А ще – дуже корисний гаджет в керуванні автомобілем, адже на екрані можна переглянути роботу камери заднього огляду чи відеореєстратора. Магнітола легко синхронізується зі смартфонами та іншими пристроями. Штатні магнітоли від BACAR сполучаються з системами автомобілів найпопулярніших світових автомобільних брендів та є оптимальними за ціною, зручними у користуванні, не потребують додаткових ресурсів для обслуговування. Більше про асортимент продукції бренду можна прочитати на сайті www.bacar.com.ua. Також на сайті є опція замовлення та доставлення необхідного виду магнітол, який можна обрати з усього асортименту на сайті виробника.

Що необхідно знати кожному власником авто перед придбанням і заміною магнітоли

Специфіка роботи магнітол – обов’язкова якісна взаємодія із системою передачі сигналів, яка діє в авто та системою електрозабезпечення. Якщо цього немає – магнітола якщо і буде виконувати свої функції, то лише частково і повільно. Варто перед придбанням конкретної моделі магнітоли, дізнатись про властивості, які є ключовими у роботі магнітоли і які треба уважно підбирати:

  • бажаний 8-ядерний процесор системи керування магнітолою;
  • наявність DSP-процесора для якісної обробки сигналів;
  • RDS-опція, тобто автовизначник станцій на ФМ-хвилях та інша технічна інформація для швидкого налаштування радіо;
  • можливість під’єднання за допомогою CarPlay смартів від iPhone;
  • Bluetooth-модуль;
  • наявність підсилювача;
  • використання еквалайзера;
  • велика кількість підтримуваних популярних аудіо та відеоформатів для відтворення.

Ще одна важлива опція – якість екрана та роздільна здатність не нижче Qled 1280×720. Саме такі опції до речі є у всіх екранів магнітол BACAR. Конкуренти в більшості випадків до цього часу застосовують екран з нижчою якістю – AHD 1080×600.

Щодо інших опцій, то якщо порівнювати опціональну насиченість магнітол BACAR в комплектації Individual можна зробити об’єктивний висновок, що вартість магнітол значно менша, а якість відповідає необхідним стандартам. Магнітоли BACAR в 1,5 рази дешевші, але мають ті ж самі характеристики, що і конкурентні пропозиції. Базова

вартість магнітоли від бренду – 9 тисяч гривень, а базова ціна за хорошу магнітолу конкурентів – 14 тисяч гривень.

Спілкуємось рідною мовою: комфортний інтерфейс

Приємно спілкуватись з улюбленим гаджетом рідною мовою. Всі інтерфейси магнітол BACAR є українізованими. Вони працюють без помилок у текстах, значеннях. В більшості магнітол конкурентів, російська мова залишається чи не єдиною мовою для налаштувань серед слов’янських мов. Тож якщо є бажання використовувати українську в щоденній роботі магнітоли – це насамперед робота з інтерфейсами магнітол бренду BACAR.

Допомога вже поспішає: швидке реагування на будь-які проблеми під час роботи

Іноді, навіть найкращі моделі магнітол потребують обслуговування чи заміни окремої деталі. Всі ці сервісні функції допомагає виконати сервісний центр.

Найкращий варіант, якщо всі такі звернення приймає сервісний центр в країні, де живе покупець. В Україні діє сервісний центр бренду, що приймає всі заявки користувачів та швидко реагує на аварійні ситуації.

Різноманітність моделей: в наявності актуальні версій магнітол для актуальних авто

Audi або BMW, Ford чи Lexus. Не важливо для якого авто необхідно підібрати магнітолу. Бренд BACAR пропонує спеціалізовані, з усією необхідною інфраструктурою, магнітоли для Chevrolet, Volkswagen та інших автомобільних марок. Обрати конкретний різновид магнітоли можна з понад тридцяти автобрендів і ще більшої кількості моделей авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти