Getlander – Український бренд для тюнінгу пікапів

Сьогодні автомобілі є не лише засобом пересування, а й вираженням індивідуальності їхніх власників. І у сфері підвищення функціональності та тюнінгу пікапів Getlander стане незамінним партнером. Це український бренд, що пропонує кунги, кришки та висувні полиці для різних моделей пікапів. Такі аксесуари допомагають зробити ваш автомобіль більш комфортним, стильним і надійним.

Кунги і кришки Getlander

Кузов пікапа та його вміст перебувають під постійним впливом різних погодних умов, що негативно позначається на його цілісності. Крім того, речі у кузові вразливі до несанкціонованого проникнення, це підвищує ризик крадіжки особистих речей.

Саме для захисту від зовнішнього впливу, підвищеного комфорту, довершеності зовнішнього вигляду авто створені кришки та кунги Getlander.

Переваги аксесуарів Getlander:

  1. Міцність і надійність. Кришки й кунги виготовлені з армованого скловолокна – матеріалу, що не боїться вологи, ультрафіолетового випромінювання й витримує додаткове навантаження на дах до 70 кг.
  2. Відповідність відтінку авто. Під час фарбування виробу застосовується колірне кодування, тому відтінок кунга точно збігатиметься з кольором вашої машини.
  3. Універсальність. Модельний ряд бренду містить різні варіанти – без вікон, з фіксованими або відкривними вікнами, що підходять для більшості популярних моделей пікапів: Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok, Peugeot Landtrek, Ford Ranger, SsangYong Musso тощо.
  4. Комфорт і зручність.Стандартна комплектація кунга включає освітлення й мʼяке покриття карпетом всередині, додатковий стоп-сигнал і тонування вікон. Можливі також додаткові опції.
  5. Безперешкодний доступ. Отримати доступ всередину кузова можна з кабіни через переднє розсувне вікно кунга. А також, залежно від комплектації, через бокові та задні вікна чи двері, які в свою чергу, обладнані газовими амортизаторами для плавності руху.
  6. Просте встановлення. Однією з найважливіших переваг кунгів і кришок є монтаж без свердління додаткових отворів. Такий спосіб не пошкоджує цілісність пікапа й дає можливість зняти аксесуар за необхідності.

Висувна полиця Getlander

Для полегшення доступу в кузов пікапа, особливо якщо на автомобіль встановлено кунг, бренд Getlander розробив спеціальну висувну полицю.

Піддон виготовляється з водостійкої фанери з антиковзаючим покриттям, а кріплення та рейки – зі сталі. Він здатний витримати навантаження до 500 кг у вихідному положенні та 250 кг у повністю висунутому стані. Прихований органайзер під полицею стане додатковим місцем зберігання, помістивши в себе інструменти чи інше приладдя.

Виробництво й особливості

Виготовлення висувної полиці Getlander здійснюється в Україні. Також ми можемо виготовити кунг, кришку на кузов пікапа або висувний піддон як індивідуальне замовлення відповідно до запиту замовника. В такому разі враховуються всі ваші побажання й особливі потреби.

Аксесуари Getlander – це не лише засіб захисту вашого пікапа від погодних умов, бруду та злодіїв, а й можливість надати вашому автомобілю неповторного стилю та функціональності. Отримай комфорт, безпеку та естетику з Getlander.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти