Яка ціна Поліса ОСЦПВ/Автоцивілка в Україні?

Всім водіям в Україні відомий Поліс страхування ОСЦПВ/Автоцивілка. Цей вид страхування сьогодні є найпопулярнішим в країні, адже кожного року автовласники оформлюють новий Поліс ОСЦПВ на свій автомобіль, тому що цей поліс є обов’язковим.

Поліс ОСЦПВ/Автоцивілка є обов’язковим за Законом України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”. Простими словами, якщо водій забезпеченого транспортного засобу буде винний в ДТП та тим самим завдасть збитки потерпілому, то в такому разі відшкодування цих фінансових збитків візьме на себе Страхова компанія. Автомобіль є джерелом підвищеної небезпеки, тому в Україні як і в усьому цивілізованому Світі такий вид страхування є обов’язковим.

Скільки коштує сьогодні Поліс Автоцивілка в Україні?

Вартість Автоцивілки залежить від декількох факторів:

  • Тип транспортного засобу;
  • Об’єм двигуна (для легкових авто), Вантажопід’ємність для вантажних, та кількість пасажиромісць для автобусів;
  • Місце реєстрації транспортного засобу. Під місцем реєстрації мається на увазі місце реєстрації власника за свідоцтвом про реєстрацію ТЗ(“техпаспорт”);
  • Розмір обраної франшизи за Полісом.

Умови страхування є “шаблонні” та регулюються одним Законом, але вартість Поліса ОСЦПВ в різних Страхових компаніях може суттєво відрізнятись.

Як зручно для себе вибрати Поліс Автоцивілка?

Для того, щоб можна було в одному місці вибрати собі автостраховку, можна скористатися зручним онлайн сервісом страхування OCA-GO.UA.

Сторінка оформлення поліса Автоцивілка на OCA-GO.UA

Тут представлені практично всі страхові компанії України в одному місці, тому вибрати для себе Поліс зможуть найвибагливіші автовласники. До того ж тут завжди є акційні пропозиції, за якими можна купити Поліс дешевше ніж в офісі страхової компанії. А також всім клієнтам сервісу надається безкоштовна юридична підтримка при настанні страхової події. Автовласник ніколи не залишиться сам на сам з бідою.

Страховий поліс на сайті оформляється самостійно автовласниками цілодобово онлайн. Потрібно розрахувати вартість за параметрами свого авто, вибрати приємний для себе варіант із запропонованих, заповнити особисті дані та дані свого автомобіля та сплатити банківською карткою. Після чого Поліс автоматично реєструється в базу МТСБУ та надсилається автовласнику на його Email. Поліс приходить в електронному вигляді – в PDF форматі. Також він завжди доступний в особистому кабінеті на сайті. Цей поліс можна буде просто зберегти локально на смартфон та при необхідності показувати з телефону або роздрукувати на лист А4. Якщо є додаток Дія, то поліс підтянеться і туди.

Окрім поліса ОСЦПВ на сайті сервісу OCA-GO.UA можна також оформити поліс Зелена карта, КАСКО або Туристичну страховку для виїжджаючих за кордон.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти