Як організувати вантажні перевезення будматеріалів

Щоб будівництво або ремонт не затягнулися надовго, важливо дотримуватися чіткої схеми доставки будматеріалів на об’єкт. Затребувана сьогодні послуга вантажні перевезення будматеріалів дозволяє виконувати будівельні роботи в строк, що не збиватися з робочого ритму.

Особливості доставки будматеріалів: якість і дотримання термінів

Сучасна номенклатура будівельних матеріалів відрізняється великою різноманітністю. Виходячи з цього, слід правильно підбирати вантажний транспорт для свого вантажу, щоб зберегти його зовнішній вигляд і призначення. Особливо, якщо це: керамічна плитка, сипучі будматеріали, різні конструкції, габаритні профілі або монтажні плити.

  • Крихкі будматеріали – на будівництві завжди потрібно багато скла, пластику, гіпсокартону. Всі ці будматеріали при вантажних перевезеннях вимагають ретельної упаковки, щоб уникнути пошкодження.
  • Пластикові бочки з різними рідкими або пластичними матеріалами – при доставці будматеріали такого типу повинні бути надійно зафіксовані.
  • Сипучі будівельні вантажі – пісок, щебінь, галька, крейда. При замовленні доставки будматеріалів необхідно заздалегідь про це повідомляти, оскільки їх перевозять за допомогою спеціальних видів вантажного транспорту: самоскиди, вантажівки. Кузов повинен бути оснащений спеціальним покриттям, щоб запобігти висипання будматеріалів при перевезенні.
  • Для доставки будматеріалів невеликих партій зазвичай підходить Газель.
  • Великовантажні автомобілі замовляють для великих партій матеріалів, арматури, пальових конструкцій. На такі машини частіше оформляють замовлення при будівництві на заміській ділянці.
  • Зручна послуга вантажного таксі з водієм-експедитором для навантаження і доставки будматеріалів відповідно до замовлення.
  • Підйом будматеріалів на висоту – проводиться з урахуванням технічних характеристик і особливостей вантажу.
  • Доставка великогабаритної техніки – бетономішалки, шліфувальні верстати, здійснюється з урахуванням вантажопідйомності автомобіля.
  • Доставка будівельних металоконструкцій виконується в спеціально оснащених автомобілях.

Як визначається вартість доставки будматеріалів

Як правило, в транспортних компаніях тариф за доставку будматеріалів по місту є фіксованим. Вартість вантажоперевезення будівельних матеріалів по області визначається в залежності від протяжності маршруту за кілометр шляху.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти