Оренда автомобіля з водієм у Києві: робимо свої поїздки комфортними та безпечними

Оренда автомобіля з послугами водія набагато вигідніша та зручніша, ніж таксі, якщо вам потрібно побувати в різних місцях за короткий період. У такому разі не доведеться весь час чекати на машину та платити кожен раз за поїздку і години простою. Це найкраще рішення для столичних гостей. Підійде такий варіант і місцевим жителям, які не знають маршруту чи з певних причин не можуть керувати автомобілем.

Задачі, що вирішує послуга

Оренда авто з водієм може знадобитися в таких життєвих ситуаціях:

  1. Прибуття до аеропорту. Різні компанії, які пропонують авто в оренду, допомагають гостям міста дістатися потрібного місця. Це сприяє розв’язанню запланованих справ. Так, компанія NarsCars надає послуги трансферу в аеропортах Бориспіль, Жуляни. Зустріти гостя можуть і на залізничному вокзалі.
  2. Ділові поїздки до іншого міста, відрядження. Якщо у вас дуже щільний графік, виручить послуга оренди автомобіля саме з водієм. Він розрахує оптимальний маршрут, що дозволить не пропустити жодної зустрічі. Ви не будете нікуди поспішати та простоювати годинами у пробках.
  3. Організація різних свят та важливих заходів. Автомобіль із водієм можна замовити для весільних урочистостей, ділових зустрічей, конференцій та семінарів. Послуга популярна при організації фотосесій або відеознімань. Для різних цілей можна вибрати відповідну марку авто: недорогий легковий автомобіль чи презентабельну машину VIP-класу.
  4. Організація туристичних поїздок. Для групи людей можна замовити мінівен. Послуга забезпечить зручність проведення екскурсійних програм.

Оренда авто з водієм в Києві – це найкращий спосіб пересування для осіб, які не мають водійських прав.

Чому вигідно користуватися послугою

Орендуючи авто з водієм, ви звільните себе від непотрібних турбот, зможете відпочити та насолоджуватися столичними видами. По дорозі ви зможете здійснити підготовку до важливої ділової зустрічі, поспілкуватися з супутниками у спокійних обставинах. При оренді представницького авто, крім необхідного комфорту, вам буде забезпечена і статусність. Це допоможе справити потрібне враження на потенційних партнерів.

Оренда авто з водієм – хороший варіант для поїздок на далекі відстані. Інтенсивний рух може втомити, що може негативно позначитись на розв’язанні основних завдань.

Не варто також забувати і про безпеку. Орендодавець гарантує ідеальний технічний стан вибраного автомобіля, його чистоту та професіоналізм водія. Тому ви можете бути впевнені у своїй безпеці. За бажанням авто можна укомплектувати всім необхідним – Wi-Fi-роутером, відеореєстратором, планшетом із камерами та ін. Це забезпечить додаткові можливості орендатору.

Правила оформлення машини з послугами водія

Подати заявку на оренду авто можна дистанційно. Для цього потрібно тільки правильно заповнити заявку на офіційному сайті компанії-орендодавця. Можна також зателефонувати за вказаними телефонами. Щоби скористатися послугою, необхідно пред’явити паспорт та ІПН (для громадян України).

При підписанні договору (важливо добре ознайомитися з його умовами) вноситься застава. Сума залежить від класу авто. Здійснити оплату можна готівкою. У більшості випадків її вносять шляхом блокування заставної суми на кредитній карті орендаря. Вона розблоковується при поверненні машини та дотриманні всіх умов договору. Є можливість орендувати транспорт без внесення застави, але при цьому вартість послуги буде значно вищою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти