Власник Lada прийшов у шок через низьку якість авто та повернув його в сервіс відразу після покупки

У Росії місцевий мешканець вирішив купити розпіарений вітчизняний «імпортозаміщений» автомобіль Lada Vesta NG, але вже через тиждень з жахом позбувся його. Росіянин повернув машину дилеру через масу нарікань та несправностей.

Як повідомляє Focus з посиланням на місцеві медіа, патріот “АвтоВАЗу” вирішив купити останню версію Lada Vesta відразу в максимальній комплектації Techno, сподіваючись насолодитися всіма перевагами люксового “скріпного” автопрому. У результаті він прямо з салону зіткнувся з низкою проблем.

Двигун автомобіля заводився з перебоями, мультимедіа працювала з затримками, клаксон та двірники взагалі не працювали, а гальмівні супорти під час руху видавали дивні гучні звуки. Не витримавши випробування російським автопромом, покупець відправив весь цей «мотлох» назад продавцю, який змушений був визнати наявність дефектів. Зрештою росіянину повернули всю вартість автомобіля.

Про відновлення виробництва Lada Vesta NG після вимушеної зупинки, пов’язаної із санкціями, стало відомо у березні. У той же час клієнти почали активно скаржитися, що нові партії авто мають багато дефектів. Дилери “АвтоВАЗу” у свою чергу обурюються, що близько 70% нових Lada Vesta NG поставляються із заводу недоукомплектованими.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти