Найбюджетніший кросовер від Nissan: технічні характеристики і відео

В Україну повернувся Nissan JUKE. Уже в кінці минулого місяця дилери відкрили передзамовлення на модель другого покоління, а 17 серпня автомобіль був представлений офіційно.

Редакції “Твоя МАШИНА” вдалося одними з перших ознайомитися і поїздити на новому автомобілі, а також порівняти що змінилося в порівнянні з попереднім поколінням.

У довжину автомобіль виріс до 4210 мм при колісній базі в 2635 мм. Зовнішність стала більш агресивною, але без фірмових рис моделі не обійшлося. Передня оптика, як і раніше дворівнева, а ручки задніх дверей заховані в стійках даху.

Салон став більш просторим, а обсяг багажника збільшений до 422 літрів.

Під капотом може бути тільки 1,0-літровий бензиновий турбований двигун на 114 кінських сил, який може йти або з 6-ступінчастою МКПП або 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями.

Базова комплектація Nissan Juke 2021 (від 515 210 грн) включає діодні фари, кондиціонер, круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і контролю розмітки.

У самому топовому оснащенні N-Design (від 786: 360 грн.) Додані бесключевий доступ, камера заднього виду, датчики світла і дощу, навігація з 8-дюймовим тачскріном, клімат-контроль, підігрів сидінь і контроль «сліпих» зон.

Більш детально про машину ми розповімо, коли візьмемо авто на повноцінний тест-драйв.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти