Електрокар Audi E-Tron отримав дві нові версії

Електрокари E-tron і E-tron Sportback тепер доступні у версіях Black Edition і Vorsprung, з новою інформаційно-розважальною системою і матричним світлодіодним підсвічуванням.

Німецький автовиробник провів легкий рестайлінг своїх електрокарів E-tron і E-tron Sportback. Тепер автомобілі доступні в 5 версіях: базовій Technik, Sport, S-Line і двох нових версій – Black Edition і Vorsprung. У всіх виконаннях автомобілі оснащуються 20-дюймовими колесами, світлодіодною оптикою, адаптивною пневматичною підвіскою і мультимедійною системою MMI.

Моделі Black Edition створені на базі виконання S-Line з глянцевими антрацитовими колесами, а також чорними ґратами, чорними вставками в передньому і задньому бамперах, такими ж накладками на вікнах, рейлінгами на даху і бічними дзеркалами чорного кольору. Передні спортивні сидіння з електроприводом оббиті синтетичною шкірою Twin, як і приладова панель, дверні карти і центральна консоль.

Всі версії також оснащені новою версією третього покоління інформаційно-розважальної системи MIB3. Покращене розпізнавання мови поєднується з більш потужним процесором і новими функціями, такими як бездротовий зв’язок зі смартфонами. Супутникова навігація може також вивчати звички водія, пропонувати дорогу на основі раніше пройдених маршрутів і надавати дані про дорожній рух по смугах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти