В Україні відбудуться масштабні автоперегони

В Україні стартує Трофей ФАУ з ралі на серійних авто. Цього року Трофей відкриють у Черкасах, де 24-25 лютого, при підтримці AUTO.RIA, пройде перший етап під назвою «Topline24 Rally». Тож упродовж цього тижня екіпажі завершують останні приготування перед гонкою. Тим більше, для приїзду до Черкас у них є вагома причина – цього року це місто прийме у себе аж чотири етапи Трофея, які будуть об’єднанні окремим Кубком «AERORING».

Всі етапи Кубка «AERORING» проходитимуть на території місцевого аеропорту, а офіційне відкриття з однією слаломною спецділянкою – на центральній площі Черкас. Як розповідають організатори, траса, на якій змагатимуться команди – одна з кращих в Україні! Це асфальтне покриття відмінної якості з урахуванням всіх вимог безпеки. Загальна протяжність – 64 кілометри. Вже під час етапу «Topline24 Rally» екіпажі проїдуть по десять швидкісних спецділянок. На кожний етап конфігурації спецділянок оновлюватимуться та вдосконалюватимуться. Незмінним лишатиметься лише безпека траси, бо ж це головний критерій кожної гонки. Щодо класів в Кубку «AERORING», то вони традиційні: стандартні автомобілі до 1,6л; стандартні автомобілі до 2,0 л; стандартні автомобілі понад 2,0 л моно привід; стандартні автомобілі понад 2,0 л повний привід; спортивні автомобілі моно привід; спортивні автомобілі повний привід.

Але у Черкасах звичну класифікацію вирішили розбавити ще одним класом – «ЗАЗ-968». Організатори взялися довести, що цю раритетну техніку ще зарано списувати з рахунку! Тож в рамках Кубку «AERORING» паралельно з основними класами змагатимуться і раритетні «Запорожці». Всі класи – у тому числі і «ЗАЗ» – відкриті, а це означає, що зібрати власну команду на ралі можуть всі. Це можливість для кожного стати частиною великої ралійної команди, відчути себе професіоналом та повчитися в найкращих.

Етапи Кубку «AERORING» проходитимуть у такі дати:

  • 24-25 лютого – «Topline24 Rally»
  • 29-30 червня – «Wonder Rally»
  • 4-5 серпня – «SunDriveFest»
  • 6-7 жовтня «Aeroring RALLY».

Детально про умови перегонів, ліцензії та реєстрацію на етапи на Facebook-сторінці організаторів та на сайті aeroring.in.ua.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти