В Україні знайшли альтернативу «Богданам»

Львівське підприємство Електронтранс перемогло в торгах на поставку Ужгородському державному транспорту 10 великих автобусів з низькою підлогою. Про це свідчить тендерна документація, передає агентство Інтерфакс-Україна.

Електронтранс створений у 2011 році корпорацією Електрон, а також німецькою компанією TransTec F & E Vetschau UG і компанією Автотехно-проект. Спеціалізується на проектуванні та виробництві міського електро- та автотранспорту.

Так, Електронтранс запропонував автобуси за 53,991 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 54 млн грн. При цьому, Богдан Моторс не знижував ціну в ході торгів з початкових 54 млн грн.

Корпорація Богдан створена в лютому 2005 року з метою реалізації інвестпроектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва транспортних засобів усіх типів. Компанія Богдан Моторс, яка належить партнеру президента України Петра Порошенка Олегу Свинарчуку-Гладковському, об’єднує виробничі активи одного з провідних українських автовиробників – корпорації Богдан (автобусно-тролейбусний завод в Луцьку і завод легкових автомобілів в Черкасах).

Заявку на участь в торгах також подавала компанія Сучасні вантажівки, яке пропонувало білоруські автобуси МАЗ 203, однак її пропозиція була відхилена.

Згідно з умовами тендеру, повністю з низькою підлогою автобуси довжиною 11,9-12,1 м, пасажиромісткістю не менше 100 чол. (в тому числі не менше 30 сидячих місць), екологічного стандарту не нижче Євро-5 повинні бути виготовлені в 2017-2018 роках і поставлені до 31 серпня поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти