Генпрокуратура пригрозила криміналом за неякісний ремонт доріг

Генпрокурор Юрій Луценко дав старт перевірки стану доріг в Україні. Тож, упродовж трьох місяців прокуратура і Мінтранс перевірятимуть дороги, побудовані або відремонтовані у 2016-2017 роках.

«У разі виявлення руйнувань об’єктів, будуть відкриті кримінальні провадження, а винні притягнуті до кримінальної відповідальності. Це стосуватиметься трьох категорій осіб – замовників, які підписали акти виконаних робіт, виконавців неякісних або неіснуючих робіт та представників технагляду», – розповів Луценко.

Він додав, що кошти, виділені державою повинні йти на якісні дороги, «і ні в якому разі – не в кишені чиновників, які своєю жадібністю вбивають автотранспорт і віру людей в порядок і справедливість».

Нагадаємо, Володимир Гройсман пообіцяв, що протягом наступних п’яти років в Україні відремонтують усі дороги, які з’єднують обласні центри. На ці та інші ремонтні роботи передбачено 300 мільярдів гривень. Всього ж у держбюджет на 2018 рік закладено 44 мільярди гривень, передбачені на ремонт доріг.

Джерело: uain.press

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти