Названа найпопулярніша китайська марка авто в Україні

У 2018 році українці не часто купують китайські автомобілі. Переконатися в цьому досить просто, подивившись рейтинг найпопулярніших марок авто в Україні. За підсумками чотирьох місяців лише один китайський бренд потрапив до двадцятки бестселерів.

Основна причина, по якій китайський автопром практично втратив український автомобільний ринок, – екологічні норми. Уже кілька років в Україну не можна завозити машини, двигун яких не дотягує до стандарту «Євро 5», пише cardiagram.com.ua.

Екологічні обмеження змусили деякі китайські компанії покинути український авторинок. Список брендів, які пішли з України. Інші ж змушені були обмежити модельний ряд. Як результат, ринок китайських авто упав.

Тим не менш, деякі виробники з Піднебесної продовжують поставки автомобілів в Україну. Сьогодні ви можете знайти китайські авто таких марок, як Geely, Chery, Jac і Great Wall.

Найпопулярнішим же китайським брендом у українців сьогодні є Chery. У січні-квітні 2018 року компанії навіть вдалося закріпитися в ТОП-20 найбільш продаваних автомобільних марок країни.

На нашому ринку «Чері» в основному робить ставку на бюджетні кросовери. Так, наприклад, паркетник Chery Tiggo 2 увійшов в ТОП-30 найбільш дешевих автомобілів України.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти