Водіїв попередили про чергову небезпеку

Станом на ранок 3 грудня після проходження територією країни активного циклону – без опадів, на окремих ділянках доріг державного значення спостерігається засніженість та  ожеледиця, що несе загрозу безпеці дорожнього руху та утруднює рух великовагових транспортних засобів.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Стан покриття на а/д державного значення в Чернігівській, Черкаській, Івано-Франківській, Рівненській, Луганській  області місцями засніжене, Запорізькій та Миколаївській  місцями ожеледиця.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, заторів у русі через неналежний стан доріг немає. Продовжуються роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами та  розчистки від снігу.

Температура повітря в західних областях на більшій території коливається від -2° до -10°С,  північних, центральних -6° до -18°С на сході півдні країни від -3° – 10°С.

На перевальних ділянках доріг в Закарпатській області  місцями невеликий дощ на Ужоцькому перевалі  невеликий  сніг. Температура повітря коливається від -2 до -6°С. Стан покриття мокрий, на Вишківському перевалі засніжений.

Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 282 одиниці техніки та 425 робітники, в черговому режимі – 1247одиниці техніки та 1678 робітників.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти