Водіїв попередили про небезпечні погодні умови

В «Укравтодорі» попередили водіїв про погіршення погодних умов у деяких регіонах країни.

На території Львівської області з ночі 7 грудня розпочалися опади у вигляді снігу. У зв’язку із погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах загального користування дорожній комплекс розпочав роботу для прибирання снігу.

Для забезпечення проїзду транспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення дорожня техніка в кількості 65 одиниць активно очищає дорожнє покриття від снігового покриву та обробляє його від зимової слизькості протиожиледними матеріалами.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов з 8 грудня. За прогнозами Укргідрометцентру, в області очікується випадіння снігу та мокрого снігу з дощем. А також перехід температурних показників через 0 (то плюсова температура, то мінусова), що є причиною ожеледиці.

Вже до кінця дня синоптики прогнозують опади у вигляді снігу на території Житомирської області. Завтра, 8 грудня, буде похмуро та з самого ранку сніжитиме. Увечері сніг змінить дощ зі снігом.

Температура повітря коливатиметься від -2 до +2 градусів Цельсія, що може супроводжуватися ожеледицею на автомобільних шляхах.

Така погода може протриматись кілька днів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти