Добре відомий в Україні виробник показав «найкрасивішу» вантажівку (ФОТО)

Заводська команда Мінського автозаводу щорічно виступає в ралі-рейді “Дакар”, складаючи серйозну конкуренцію “стайні” KAMAZ Master. Незабаром у білоруського колективу з’явиться нова зброя – перший гоночний МАЗ з капотним компонуванням.

Компанія “МАЗ” збирається представити абсолютно новий спортивний вантажівка, який вперше для гоночних машин білоруського заводу отримає капотну компоновку. Поки прес-служба автозаводу опублікувала тільки тізерного фото, але вже 20 грудня відбудеться офіційна презентація цієї “бойової” машини. Вантажівка підготовлена для участі в ралі-рейдах і в першу чергу – в складній гонці “Дакар”, повідомляє портал «Автолюбителі».

Розробники стверджують, що завдяки новій конструкції кабіна і силовий агрегат зміщуються ближче до центру рами вантажівки. Це, своєю чергою, підвищує комфорт екіпажу під час гонки, збільшує термін служби переднього моста, а також покращує розподіл ваги автомобіля для більш стабільного поведінки при їзді по нерівностях і при стрибках на трамплінах.

Очікується, що гоночна вантажівка буде оснащуватиметься 12,5-літровим турбодизелем R6 від Gyrtech / Сaterpillar потужністю 980 к.с ..

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти