Названі 5 найбільш надійних кросоверів сучасності

Більшість автомобілістів, які збираються купити ту чи іншу машину, перш за все, оцінюють її надійність – за відгуками, оглядам і статистикою.

Пропонуємо Вашій увазі Топ-5 найбільш надійних кросоверів 2019 року.

Очолив рейтинг Toyota RAV4 – популярний японський SUV користується стабільним попитом не тільки на українському, але і на світовому ринку. Серед переваг цієї моделі експерти називають надійні та невибагливі атмосферні двигуни (здатні без проблем пройти як мінімум до 400 тис. кілометрів), стійке лакофарбове покриття і якісне гарантійне обслуговування.

Друге місце посів ще один «японець» – Nissan Qashqai з 2,0-літровим 144-сильним «атмосфериком», шестиступінчастою МКПП і переднім приводом. Примітно, що саме ця версія «Кашкая» мала найменшу кількість поломок і вражала пробігами (більше 350-400 тис. кілометрів без ремонту).

Третім став «француз» Renault Duster. Простота і надійність ключових вузлів і агрегатів «Дастера» дозволяють йому без проблем проїхати мінімум 400 тис. кілометрів (за умови регулярного обслуговування) навіть в складних умовах експлуатації.

Замкнули «п’ятірку» найнадійніших кросоверів корейський Hyundai Tucson з 2,0-літровим 150-сильним «атмосферником» і «механікою» і японський Mitsubishi Outlander у виконанні з 2,0-літровим 146-сильним бензиновим мотором MIVEC і механічною коробкою передач.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти