В Укравтодорі розповіли, за скільки років в Україні можна відремонтувати дороги

Керівник Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Олександр Кубраков заявив, що протягом 2-3 років можна кардинально змінити основну мережу автомобільних шляхів країни.

Про це він сказав під час презентації планів з дорожнього будівництва у 2020 році «Зшити Україну», передає Твоя МАШИНА.

«Я думаю, що країна має шанс отримати нормальні дороги, за два-три роки оновити основну мережу, але за цей рік ми можемо показати дійсно безпрецедентний рівень, безпрецедентний обсяг будівництва», – сказав очільник Укравтодору.

На його думку цей рік маєстати переломним для дорожньої галузі.

«На старті логіка наших дій доволі проста: підтвердження фінансування, оголошення тендерів, авансові платежі підрядникам – і початок робіт. Зараз ми усуваємо зайвий бюрократизми у ціноутворенні, долучаємо до роботи міжнародних експертів з оцінки якості та узгоджуємо політики з Антимонопольним комітетом. Ми не маємо права втратити цей рік через певні процедурні нюанси» – зазначив Кубраков.

Нагадаємо, що цьогоріч Уряд спільно з Укравтодором планують побудувати або відремонтувати мінімум 4 тис. км доріг. На це у 2020 році виділили безпрецедентну в історії України кількість грошей — рекордні 85 млрд грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти