Топ-3 надійних 10-річних кросоверів на українському ринку

Експерти за підсумками дослідження склали ТОП-3 кросовери які відрізняються високою надійністю, і доступні для придбання на ринку України.

Першим став Volkswagen Touareg другої генерації. Виробник виправив всі недоліки, що були в попередньому поколінні, тому модель експертами зараховується до надійних. Навіть через 10 років авто виглядає представницьким і комфортним, порадує і наявність повного приводу. В Україні доступний широкий вибір двигунів потужністю від 205 до 360 к.с. в залежності від версії.

Другим виявилася Honda CR-V, і навіть 10-річна версія готова дати фору деяким сучасним авто. Свіжо буде виглядати рестайлінговий варіант третьої генерації. В Україні модель доступна з переднім приводом, двома видами бензинового мотора, а також МКПП або “автоматом”.

Замикає ТОП-3 Lexus RX, який володіє 3,5-літровим силовим агрегатом, який генерує 280 к.с. Повний привід поєднується з АКПП. Важливо звертати увагу на вартість. Якщо вона занадто низька за мірками ринку, можливо, у авто є проблеми, про які продавець замовчує.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти