У нового Land Rover Defender з’явилася вантажна модифікація

Компанія Jaguar Land Rover розширила лінійку нового Defender вантажною версією з незаскленим жорстким верхом. Вона має в назві приставку Hard Top.

Новинка доступна в обох кузовних модифікаціях — тридверній 90 п’ятидверній 110. Вони поєднують в собі місткий вантажний простір, практичність і комфорт, заявляє виробник. У Великобританії ціни на нові версії починаються від 35 000 фунтів стерлінгів.

У салоні вантажного Defender немає ні другого, ні третього ряду сидінь, зате є розкладне місце, розташоване між переднім водійським і пасажирським кріслами.

Розробкою даху займався підрозділ Jaguar Land Rover за спецзамовленням – SVO (Special Vehicle Operations). Задня підвіска у вантажного Defender така ж, як і у пасажирської версії, — незалежна пружинна, версія 110 може оснащуватися пневматичними стійками. Дорожній просвіт становить 291 мм, 110-а з пневмостійкоюможе долати брід глибиною 900 мм. Максимальна вага причепа становить 3500 кг.

«Ми максимізували функціональність і зручність використання вантажного відсіку нового Дефендер, використовуючи жорсткі матеріали і розумні рішення для зберігання. У нас вийшов більш зручний і практичний автомобіль, ніж класичний Defender Hard Top», – говорить Майкл ван дер Санде, глава підрозділу SVO.

Новинка адресується в першу чергу будівельним бригадам і любителям полювання.

Вперше Defender отримав вантажну модифікацію в 1950 році.

Новий Land Rover Defender дебютував у вересні 2019 го у Франкфурті (Німеччина).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти