Renault перетворив електрокар Renault Zoe в мінівен

Новий Renault Zoe Van отримає 107-сильний електромотор і запас ходу до 395 км.

Як стало відомо, новинка стане злегка модифікованою версією вже відомого електрокара Zoe. Мінівен буде відрізнятися непрозорими задніми вікнами і позбудеться задніх сидінь, замість яких з’явиться вантажний простір. Zoe Van буде оснащений тим же акумулятором ємністю 52 кВт/год і 107-сильним електродвигуном R110. Його запас ходу складе близько 395 км.

Пікова потужність зарядки АКБ становить 50 кВт, що дозволяє водіям заряджати авто від нуля до 80% за 70 хвилин, а 30-хвилинної зарядки достатньо для заповнення запасу ходу на 145 км. Зарядний пристрій потужністю 22 кВт може повністю зарядити акумулятор за три години.

Обсяг корисного вантажу складає один кубічний метр. Довжина вантажного відсіку становить 1205 мм, а максимальна ширина – 1110 мм. Максимальне корисне навантаження розрахована на 387 кг.

Zoe Van доступний в двох комплектаціях: Business і Business+. Покупці будь-якого з них можуть вибрати можливість швидкої зарядки. У базове оснащення увійде повністю цифрова панель приладів з 10-дюймовим TFT-дисплеєм, інформаційно-розважальна система з тачскріном діагоналлю 7,0 дюймів з можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto, електричні склопідйомники, електрорегульовані дзеркала з підігрівом, автоматичні фари й склоочисники, повністю світлодіодні фари, 15-дюймові сталеві колеса і USB-роз’єм.

Вартість новинки складе близько 19380 фунтів стерлінгів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти