В Україні представлений Porsche Cayenne нового покоління

Нове третє покоління Porsche Cayenne офіційно представлено в Києві 30 листопада 2017 року, одночасно з запуском новинки на інших європейських ринках. В Україні буде доступно три версії моделі, передають Автомобільні новини.

Нова генерація успішної моделі, обсяг продажів якої у нас перевищив 3,3 тис. автомобілів, являє собою повністю нову розробку: привід і ходова частина, цифрова концепція інтуїтивного управління, дизайн задньої частини розроблені з чистого аркуша і піднімають комфорт пасажирів на новий рівень.

Сьогодні дві версії з новими бензиновими турбомоторами об’ємом 3 л і 2,9 л, потужністю 340 к.с. і 440 к.с. можна придбати в українських автосалонах бренду. Топ-версія Cayenne Turbo в 550 к.с. буде доступна на початку наступного року.

Динамічні можливості розширені завдяки трьом концепціям шасі – спортивній, позашляховій та для поїздок на далекі відстані, для чого авто оснастили інноваційною адаптивною 3-камерною пневмопідвіскою, системами управління задніми колесами і контролю Porsche 4D-Chassis Control.

Caeyenn також отримав нову 8-ступінчасту коробку передач Tiptronic S і безліч просунутих цифрових технологій, зокрема концепцію індикації і управління Porsche Advanced Cockpit з 12,3-дюймовим сенсорним екраном і технологією FullHD, систему Direct Touch Control з прямим доступом до основних опцій для водія, функцію Porsche Connect Plus з доступом в Інтернет до онлайн-сервісів, включаючи онлайн-навігацію.

Ціна нового Porsche Cayenne стартує від 2 541 565 гривень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти