Volvo показала тизер найзагадковішого концепт-кару

Компанія Volvo опублікувала тизер концепт-кару, який, ймовірно, розповість про майбутнє безпілотних автомобілів шведської марки, пише ельАВТО.

Прототип, що отримав назву 360с, відрізняється незвичайним “плавцем” і світлодіодними “вусиками”, які, очевидно, є частиною системи автономного управління. Ніякої додаткової інформації про концепт-каре поки немає. Однак в описі до ролика, розміщеного на сторінці Volvo в Facebook, дається натяк на те, що 360с буде безпілотником.

Там говориться про те, час, витрачений на подорож, тепер можна буде провести з більшою користю. Опублікований раніше ролик під назвою “The sound of # 360c” може говорити про те, що прототип отримає електричну силову установку, а звук буде синтезуватися бортовими системами безпілотника.

У червні з’явилася інформація про те, що Volvo XC90 наступного покоління отримає просунуту систему автономного управління. Позашляховик оснастять системою четвертого рівня автономності, здатною самостійно перевозити “сплячих пасажирів”, але тільки певними дорогами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти