Infiniti показала електричний кросовер QX Inspiration (фото)

Infiniti зробить спортивний електричний кросовер, передвісником якого став концептуальний електромобіль QX Inspiration Concept, показаний в Детройті.

В рамках North American International Auto Show відбулася прем’єра електричного кросовера Infiniti QX Inspiration, який дебютував в статусі концепт-кара. Модель, виконана в розмірах серійного Infiniti QX50, демонструє новий фірмовий дизайн марки.

Відсутність масивного двигуна внутрішнього згоряння дозволила дизайнерам попрацювати з пропорціями кросовера і зробити гладку глуху радіаторну решітку з логотипом Infiniti, що світиться. Концепт-кар отримав 22-дюймові колеса в м’язистих колісних арках з чорним захисним декором.

Потужність і інші технічні характеристики концепт-кара не названі. Відомо лише, що QX Inspiration отримав два електромотори, по одному на кожну вісь, а під днищем кузова розташовані акумулятори. Це забезпечує рівну підлогу в салоні і просторий інтер’єр.

На всю ширину передньої панелі зроблений екран, який замінює приладову панель. Кермо і педалі збережені, так що можливість управляти електромобілем у водія є.

Про серійні перспективи Infiniti QX Inspiration в компанії не говорять, але підтверджують, що фірма випустить повнопривідний електромобіль. В його основу ляже нова платформа, яку оснастять двома електромоторами. Терміни появи цієї моделі ще не названі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти