Китайці розробили для Америки кроссвен GAC Entranze з тримісний диваном спереду (фото)

«Піднебесна» компанія GAC Motor все ще сподівається вийти на американський ринок – на Детройтському автосалоні китайці представили новий концепт. Крім того, на виставку привезли і пару серійних моделей, пише ТМ.

GAC давно виношує плани з підкорення США. Так, у компанії вже є науково-технічний центр в Кремнієвій долині і дизайн-студія в Лос-Анджелесі. Та й в Детройтському автосалоні фірма бере участь вже п’ятий раз. До речі, на минулій виставці GAC Motor оголосила термін виходу на американський ринок – 2019 рік. Однак в 2018-му президент США Дональд Трамп затіяв торгову війну з Китаєм, так що, здавалося б, експансія скасовується. Але ні, від своїх планів в GAC не відмовляються, просто терміни компанія тепер не називає. Зате американцям показали кілька новинок, також виробник оголосив про швидке відкриття другого місцевого центру – вже в передмісті Детройта.

Головна прем’єра GAC на нинішньому шоу – електричний концепт Entranze. Модель є сумішшю мінівена і кросовера, за задумом її творців, машина призначена для сімейних подорожей. Дизайн новинки розроблений в каліфорнійській студії, яку очолює Понтус Фонтеус (він встиг попрацювати на Ferrari, Land Rover і Volvo). Автомобіль отримав світлодіодну оптику, великі колеса, скляні розсувні двері і панорамний дах, замість дзеркал – відеокамери.

У GAC Entranze семимісний салон, причому спереду встановлений тримісний диван, у другому ряду – два окремих сидіння, а на гальорці – ще два крісла, але вони розташовані майже впритул один до одного. Як відзначили в компанії, 90% використовуваних в інтер’єрі компонентів зроблені з екологічно чистих матеріалів – наприклад, з пробки.

А от технічні характеристики Entranze фірма не розкрила.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти