Компанія Nikola представила електричний пікап із запасом ходу майже 1000 км (фото)

Американська компанія Nikola показала концептуальний електричний пікапа Badger. Новинка вразила експертів значним запасам ходу, потужністю і опціями.

Nikola Badger буде відрізнятися від  конкурентів наявністю водневої установки, яку запропонують в якості опції. Тобто пікап може бути як повністю електричним, так і з додатковими паливними елементами. Запас ходу в залежності від цього складе 480 або 960 км.

Ще одна вражаюча характеристика новинки – це потужність, яка в піковому значенні досягає 919 «коней». При цьому максимальна віддача при тривалому натисканні на педаль газу знижується до 461 к.с. Для розгону з місця до 96 км/год (60 миль/год) Nikola Badger витрачає всього 2,9 секунди.

Пікап довжиною 5,9 метра здатний пересувати причіп масою до 3,6 тонни. Крім того, в пікапі є зовнішня розетка з можливістю підключення обладнання загальною потужністю до 15 кВт.

Серійний варіант пікапа Nikola Badger планують представити у вересні поточного року, після чого автомобіль надійде в продаж. Ціни поки не оголошені.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти