BMW X3 M випадково розсекретили до презентації

Новий кросовер BMW X3 M випадково розкрили під час презентації для представників німецької марки. Можна побачити вигляд моделі і цифрову приладову панель.

Поки офіційно спортивна модифікація кросовера BMW X3 не представлена, але зараз про вигляд BMW X3 M можна судити зі шпигунських фотографій з презентації для дилерів.

M-версія відрізняється більш агресивним дизайном передньої частини з масивними повітрозабірниками. Також за наявними зображень можна відзначити нові колеса з п’ятьма подвійними спицями.

За інших зображень можна відзначити особливу цифрову приладову панель, втім, єдиною відмінністю якої є логотип X3 M в центрі тахометра.

Раніше в інтернеті з’явилися шпигунські фотографії, які продемонстрували квадратні патрубки вихлопної системи і збільшений спойлер на даху.

Очікується, що BMW X3 M отримає новий 3-літровий твін-турбо мотор потужністю близько 450 к.с. версія з пакетом Competition Package буде оснащуватися двигуном не менше 475 к.с. У базовій версії кросовер отримає повний привід з активним диференціалом на задній осі. Також для M-варіанту запропонують більш жорстку підвіску і посилені гальма.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти