Нову Audi A4 2020 року представили на рендерах (фото)

У грудні компанія Audi вивела на тести рестайлінгову Audi A4 і, судячи з оперативно опублікованих шпигунських фото, модель чекає вельми серйозне оновлення. Незалежні дизайнери представили на рендерах, як міг би виглядати популярний німецький седан 2020 модельного року в серійному виконанні.

Як показали тестовані прототипи, найпомітнішою зміною оновленої «четвірки» стане переглянута радіаторна решітка, яка не тільки розшириться, а й, нарешті, «заживе самостійним життям» – окремо від капота. Також варто відзначити видозмінену головну оптику, інтегровані світлодіодні елементи в якій (такі ж, як у флагманського кросу Q8) роблять передню частину автомобіля більш виразною і динамічною. Задні ліхтарі, в свою чергу, залишаться світлодіодними, але тепер їх зв’яже між собою вузький хромований молдинг. Доповнить змінену корму новий задній бампер, який отримав більші хромовані фальшпатрубки.

З технічної точки зору глобальних змін не передбачається. Швидше за все, автомобіль успадкує колишню моторну лінійку з двома бензиновими турбомоторами (на 150 і 249 сил) і 150-сильним дизелем. Фірмовий повний привід quattro для найдорожчих версій нікуди не дінеться.

Інших подробиць про рестайлінгову Audi A4 поки немає. Публічний дебют новинки очікується вже в 2019 році – на одному з міжнародних мотор-шоу, або на окремому заході.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти