КрАЗ представив унікальний багатофункціональний вантажний автомобіль (фото)

Кременчуцький автомобільний завод (КрАЗ) представив унікальний багатофункціональний спеціалізований автомобіль. Модель поповнила автопарк одного з вітчизняних підприємств.

Як повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-службу виробника, спецавтомобіль  призначений не тільки для поливу, миття доріг, знепилювання повітря від будь-яких джерел пилоутворення, а й для гідросівби. Сфери застосування гідропосіву — це відновлення ландшафту; зміцнення схилів земляного полотна; контроль та попередження ерозії ґрунту; рекультивація порушених земель; створення газонів.

Модель побудували на шасі КрАЗ-7133Н4 колісної формули 8×4 із подовженою базою — оптимальне під завантаження 25-тонної надбудови з ємністю об’ємом 20м. куб..

КрАЗ-7133Н4 має двомісну кабіну безкапотного типу, з місцем для відпочинку, пневмосидіння, кондиціонер у кабіні водія, боковий та задній захисні пристрої. Машина обладнана дизельним двигуном і турбонаддуванням, потужністю 400 к. с.. Трансмісія — механічна, дводіапазонна, 9-ступенева, з передпусковим підігрівачем.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти