Компанія Citroen представила оновлений хетчбек C3 (фото)

Компанія Citroen представила компактний хетчбек C3 2020 модельного року, який пережив незначний рестайлінг. Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, а також додаткові опції.

Від попередника новинка відрізнятиметься завдяки зміненій передній частині кузова, виконаній в стилі концептуального гібрида Cxpreience, показаного в 2016 році. Крім того, автомобіль отримав новий дизайн фірмових повітряних капсул «Airbumps» на дверях, покликаних захистити кузов від пошкоджень при незначних зіткненнях.

Також C3 обзавівся іншими розширниками колісних арок і новими дисками. У програмі персоналізації екстер’єру кількість доступних унікальних комбінацій збільшилася майже втричі – з 36 до 97 варіантів.

Для салону стали доступні особливі сидіння Advanced Comfort з прошарком з пінополіуретану, які раніше пропонувалися для «старших» моделей C4 Cactus і C5 Aircross.

Лінійка двигунів оновленого Citroen C3 залишилася колишньою. У бензинову гаму входять 1,2-літрові трьохциліндровий мотори потужністю 83 і 110 к.с., а також 1,5-літровий дизель, який видає 100 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста МКПП або «автомат» на стільки ж швидкостей.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти