Ford тизером анонсував новий Bronco

У цьому місяці відбудеться дійсно грандіозна подія: Ford представить новий Bronco. Перш ніж автомобіль дебютує перед публікою, Ford відправляє серію фотографій нового позашляховика в світ через свої соціальні канали.

Протягом багатьох років ходили чутки про те, що Ford планує відродити Bronco, і в 2016 році нарешті було офіційно оголошено, що новий позашляховик з легендарним ім’ям дійсно знаходиться в розробці. Bronco офіційно буде представлений 13 липня.

На цей раз тизер складається з шести фотознімків, розміщених в Instagram, які разом складають більш-менш єдине ціле. Зв’язок із дизайном оригінального Bronco абсолютно очевидний: як і його предок, новий позашляховик отримує круглі фари, правда, вже зі світлодіодами. Дві світлодіодні смуги на передній панелі, які «прорізають» світлодіодні кільця, є покажчиками поворотів, за аналогією з Bronco, представленим в 1964 році.

Судячи зі світлин, що просочилися раніше в мережу, Bronco буде відносно рудиментарним

позашляховиком, якого слід розглядати як конкурента таким автомобілям, як Jeep Wrangler. Крім того, новий Bronco отримає «молодшого брата» в формі більш «схожого на стиль життя» Bronco Sport.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти