Jeep представив дві нові гібридні моделі (фото)

Автовиробник Jeep представив гібридні версії позашляховиків Renegade і Compass з можливістю зарядки від мережі.

Автомобілі оснащені гібридними силовими установками потужністю 190 або 240 к.с., які складаються з 1,3-літрового бензинового турбомотора і двох електродвигунів: перший з яких знаходиться на передній осі і виконує роль високовольтного генератора. Другий – на задній осі, він забезпечує тягу і рекуперацію енергії. В якості трансмісії використовується 6-ступінчаста АКПП і система повного приводу.

Живиться установка від акумуляторної батареї ємністю 11,4 кВтг, яка забезпечує запас ходу до 50 км. Збільшити пробіг на одному заряді батареї дозволяє система рекуперації, а повністю зарядити елементи живлення можна від побутової електромережі. Прискорення з місця до «сотні» займає у топовій модифікації 7,5 секунди, а максимальна швидкість досягає позначки в 200 км/год.

Зовні відрізнити гібридні версії позашляховиків можна по синіх елементах декору і спеціальних шильдиках на кузові. У салоні з’явилися 7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 8,4-дюймовим сенсорним дисплеєм, навігацією і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти