Популярний американський позашляховик раптово подешевшав одразу на кілька тисяч доларів: що сталося

Jeep Grand Cherokee 2024 може стати ще доступнішим для споживачів, оскільки компанія знизила ціни на цю модель до 2000-4000 доларів. Це хороша новина для тих, хто розглядає цей позашляховик як свій наступний автомобіль.

Зазначається, що виробник вирішив зробити свої автомобілі доступнішими через витрати клієнтів, пов’язані з інфляцією. У базовій версії Jeep Grand Cherokee Laredo A матиме лише задній привід і доступний виключно у дворядній конфігурації. Це дозволить знизити стартову ціну на автомобіль до 36 495 доларів.

Новинка пропонує ряд значущих характеристик, включаючи світлодіодне підсвічування, 17-дюймові алюмінієві колісні диски та автоматичну систему клімат-контролю. Крім того, внутрішній простір автомобіля чудово оснащений функціональними елементами, такими як обтягнуте шкірозамінником кермо, інформаційно-розважальна система і матер’яні сидіння з восьмиступінчастим регулюванням потужності.

Силовий агрегат включає 3,6-літровий двигун V6, який забезпечує достатню потужність і крутний момент для комфортного водіння. Працює двигун у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Grand Cherokee Laredo A готовий до різноманітних дорожніх умов та пригод. Особливо у модифікації з повним приводом.

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти