Porsche представила новий потужний кросовер (ФОТО)

Автовиробник Porsche представив новий кросовер Cayenne Coupe.

У Штутгарті відбулася світова прем’єра новинки від Porsche – моделі Cayenne Coupe. Кросовер має чимало спільного з BMW X6, Mercedes GLE Coupe, Audi Q8 і Lamborghini Urus..

Зовні новинка відрізняється від звичайного Cayenne кутом нахилу даху і кормою. Мотори і технічна складова – ті ж самі, що і в стандартної моделі. В усіх версіях Cayenne Coupe встановлений спойлер на даху. Цей елемент є частиною системи активної аеродинаміки Porsche Active Aerodynamics. На швидкості вище 90 км/год він висувається на 135 мм і підвищує притискну силу на задній осі.

Через те, що кромка даху опущена на 20 мм, лобове скло і передні стійки здаються більш пологими в порівнянні з Cayenne. Задня частина стала ширша на 18 мм за рахунок інших дверей і крил.

Вже у стандартній комплектації Cayenne Coupe оснащується панорамним дахом, а в якості опції доступний карбоновий верх, який входить до складу полегшеного спортивного пакету, доступного в трьох різних варіантах.

Спочатку Cayenne Coupe буде представлений ​​двома моделями: стандартною і Turbo. Перша отримала трилітровий шестициліндровий мотор потужністю 340 к. с., тоді як Cayenne Turbo Coupe отримав чотирьохлітровий V8 із системою подвійним турбонаддування потужністю 550 к. с..

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти