У Британії відродили один з «кращих Ferrari всіх часів» (фото)

Британська майстерня GTO Engineering, яка спеціалізується на старих моделях Ferrari, представила точну копію спорткара 250 GT SWB Berlinetta Competizione. Машина настільки близька до оригіналу, що їх легко можна сплутати.

Як і класична Berlinetta, копія побудована навколо трубчастої просторової рами, яка прикрита зробленим вручну кузовом з алюмінію. Фахівці використовували оригінальні креслення і власноруч заміряли 250 GT SWB Berlinetta Competizione, тому автомобілі практично не відрізнити.

Для репліки запропонують 3 двигуни на вибір об’ємом від 3,0 до 4,0 літра і 2 варіанти механічної трансмісії: на 4 і 5 швидкостей. Мінімальна потужність двигунів – 284 кінські сили.

У салоні – натуральна шкіра, причому стеля оббита оригінальним перфорованим матеріалом, як у автомобілів 1960-х років. За окрему плату пропонуються ремені безпеки з кріпленням на балці, кондиціонер, супутникова навігація і USB-зарядка.

Нагадаємо, розробкою 250 GT Berlinetta SWB займалися такі досвідчені гонщики, як Джіотто Біззаріні, Карло Чити і молодий Мауро Форжіері, які також створили 250 GTO. У 2004 році журнал Sports Car International помістив цю машину на сьоме місце в рейтингу кращих спортивних автомобілів 1960-х років. Журнал Motor Trend Classic присвоїв машині п’яте місце з десяти в списку «кращих Ferrari всіх часів».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти