Іржавий кузов від культової Ferrari 250 GT продають за ціною нового автомобіля: фото

На онлайн-аукціоні Bring a Trailer в продажы з’явився незвичайний лот – кузов Ferrari 250 GT роботи Pininfarina, випущеної в 1958 році. У комплекті також йдуть старі сидіння та деякі елементи оздоблення салону. Ціна за раритет на даний момент – 17 тисяч доларів. За такі гроші можна купити непоганий новий автомобіль.

Як вказано в описі, купе Ferrari 250 GT з шасі під номером 1543GT втратило свій кузов в 2014 році. Раніше він був чорним. Його розділили на чотири елементи – окремо передня і задня частини, передні крила зі стійками лобового скла і дах з задніми крилами і каркасом салону.

Усі елементи зачистили та пофарбували в червоний колір – певно, щоб захистити від іржі. Однак, продавець зазначив, що місцями на металі все ж є сліди корозії.

Несуча панель приладів конструкція залишилася на місці. Плюс до всього, продавець докладе залишки крісел, капот, задній бампер, паливний бак, окантовки віконних прорізів, а також деякі деталі оздоблення інтер’єру. Все це також перебуває в дуже зношеному стані.

Читайте також: Німці назвали найкращі авто з пробігом: привертають невеликою ціною

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти